Ammatinvaihto

Harkitsetko ammatin vaihtoa? Tiedätkö, mitä vaihtoehtoja silloin on olemassa? Näihin kysymyksiin löytyy vastaus tästä ohjelmasta.

Katso koko sarja

Yrittäjyys

Kesto: 07:00

Mitä yrityksen perustaminen vaatii? Mitä tarkoittaa LTS? Mistä saa apua yrityksen perustamiseen? Vastaukset näihin kysymyksiin löytyvät tästä ohjelmasta.

Työnhaku

Kesto: 06:30

Mistä löytää avoimia työpaikkoja? Mitä työn etsiminen itseltä vaatii? Poimi tästä videosta talteen työnhaun muistilista.

Työhakemus

Kesto: 05:30

Millainen on hyvä työhakemus? Mitä siihen pitää kirjoittaa? Voiko sosiaalinen media vaikuttaa työpaikan löytymiseen? Näitä kysymyksiä pohditaan tässä ohjelmassa.

Työhaastattelu

Kesto: 07:40

Oletko menossa työhaastatteluun? Mitä siellä tapahtuu? Mitä sinulta odotetaan? Tähän ohjelmaan on koottu tiiviiksi paketiksi tietoa työhaastattelutilanteesta ja siihen valmistautumisesta.

Työelämätulkkaus

Kesto: 05:50

Tiedätkö riittävästi työelämätulkkauksesta? Milloin tulkkia voi ja kannattaa käyttää? Kuka tulkkauksen maksaa? Miten tarkoittaa yhteistyö tulkin kanssa? Tämä video on tiivis tietopaketti tulkkauksesta työpaikalla. VIdeo sopii erinomaisesti myös näytettäväksi kaikille työkavereille.

Työelämäsyrjintä

Kesto: 04:40

Mikä on syrjintää työelämässä? Jos epäilet syrjintää, mitä voit tehdä? Tässä videossa käsitellään syrjintää, annetaan eväitä tunnistaa syrjintä ja kerrotaan, miten tulee toimia, jos epäilee kohdanneensa syrjintää.

Työelämän pelisäännöt

Kesto: 06:00

Tiedätkö mitkä ovat oikeutesi, vastuusi ja velvollisuutesi työpaikalla? Mitkä ovat työnantajan oikeudet, vastuut ja velvollisuudet? Tämä video antaa vastaukset näihin kysymyksiin.

Ansioluettelo eli cv

Kesto: 04:00

Millainen on hyvä ansioluettelo eli cv? Tämä ohjelma opastaa hyvän ja modernin ansioluettelon tekoon.

Ammatinvalinta

Kesto: 06:30

Onko sinulla ammatinvalinta edessä, etkä tiedä mitä tehdä? Ammatinvalinta herättää sinussa varmasti monta kysymystä. Tämän ohjelman tavoitteena on auttaa sinua jäsentämään ajatuksiasi ja tukemaan sinua ammatinvalinnassa.