Viittomakielisen kirjaston käyttöehdot

Palvelun kuvaus

Kuurojen Liiton ylläpitämän Viittomakielisen kirjaston käyttämiseen sovelletaan näitä käyttöehtoja. Käyttäjä sitoutuu käyttämään Viittomakielisen kirjaston palveluita lain ja hyvä tavan sekä näiden käyttöehtojen mukaisesti.

Viittomakielisen kirjaston aineisto

Viittomakielisen kirjaston aineisto koostuu videoista ja niiden oheismateriaaleista, jotka ovat Kuurojen Liiton omaa tuotantoa tai joihin Kuurojen Liitolla on käyttöoikeudet tai jotka ovat verkossa vapaasti kaikkien katsottavissa. Muiden tuottama aineisto on selkeästi ilmaistu tekemällä siihen linkki Viittomakielisen kirjaston sivuilta. Siirtyessään muiden tuottamaan aineistoon käyttäjän on tutustuttava ja hyväksyttävä niiden mahdolliset käyttöehdot.

Käyttöoikeus Viittomakielisen kirjaston julkaisemaan aineistoon

Viittomakielisen kirjaston aineisto kaikkine osineen on suojattu tekijänoikeuslakien mukaisesti. Käyttäjällä on oikeus ladata koneelleen tai tulostaa ainoastaan sellaista aineistoa, jonka yhteydessä on maininta lataamiseen ja/tai tulostamisen sallimisesta. Aineistoa, jossa ei ole mainintaa latauksen tai tulostamisen sallimisesta, käyttäjä ei saa ladata tai tulostaa.

Käyttäjä saa jakaa Viittomakielisen kirjaston aineistoa, mutta jakamisen yhteydessä on lähde mainittava (Lähde: www.viittomakielinenkirjasto.fi tai www.teckensprakigabiblioteket.fi). Aineistoa ei saa jakaa tai käyttää kaupallisiin tarkoituksiin.