Baabhel 2.osa: Rodrigo Hernandez

Kuuroja maahanmuuttajia on Suomessa työntekijöinä, avioliiton vuoksi, perhesyistä, pakolaisina, ulkosuomalaisina paluumuuttajina ja opiskelijoina. Vieraana on Rodrigo Hernandez. Hän muutti Kolumbiasta Suomeen vuosia sitten. Haastattelussa hän kertoo elämänkokemuksestaan Kolumbiassa ja Suomessa.

Lue kokonaan

Katso koko sarja

Baabhel, 9.osa: Patrick Wiche

Kesto: 31:00

Kuuroja maahanmuuttajia on Suomessa työntekijöinä, avioliiton vuoksi, perhesyistä, pakolaisina, ulkosuomalaisina paluumuuttajina ja opiskelijoina. Vieraana on belgialainen Patrick Wiche.

Baabhel 8. osa: Makiko Yamamoto

Kesto: 29:23

Japanilainen Makiko Yamamoto on asunut Suomessa lähes vuoden ajan. Hän kertoo työharjoittelustaan Suomessa sekä vertailee suomalaista ja japanilaista kulttuuria.

Baabhel 1.osa: Mahedy Allowain

Kesto: 20:32

Kuuroja maahanmuuttajia on Suomessa työntekijöinä, avioliiton vuoksi, perhesyistä, pakolaisina, ulkosuomalaisina paluumuuttajina ja opiskelijoina. Uudessa sarjassa on vieraana irakilainen Mahedy Allowain. Hänn muutti Irakista Suomeen kaksi vuotta sitten. Haastattelussa hän kertoo elämänkokemuksestaan ja työkokemuksistaan kolmessa eri...

Baabhel 3.osa: Juri Anderson

Kesto: 20:00

Kuuroja maahanmuuttajia on Suomessa työntekijöinä, avioliiton vuoksi, perhesyistä, pakolaisina, ulkosuomalaisina paluumuuttajina ja opiskelijoina. Vieraana on venäläinen Juri Anderson. Hän muutti Suomeen vuosia sitten. Hänellä on suomalaiset sukujuuret. Haastattelussa hän kertoo elämästään, työkokemuksestaan ja automatkastaan.

Baabhel 4.osa: Subhadevi Attili

Kesto: 20:07

Kuuroja maahanmuuttajia on Suomessa työntekijöinä, avioliiton vuoksi, perhesyistä, pakolaisina, ulkosuomalaisina paluumuuttajina ja opiskelijoina.Vieraana on intialainen Subhadevi Attili. Hän muutti Suomeen 4 vuotta sitten. Haastattelussa hän kertoo elämästään, koulustaan ja kulttuurista.

Baabhel 7. osa: Mehdi Ghafoorzan

Kesto: 14:16

Kuuroja maahanmuuttajia on Suomessa työntekijöinä, avioliiton vuoksi, perhesyistä, pakolaisina, ulkosuomalaisina paluumuuttajina ja opiskelijoina. Vieraana on iranilainen Mehdi Ghafoorzan, joka on kotimaassaan saanut koulutuksen sairaanhoitajaksi.