Deafventures: Huippuvuoret

Liisa Syväsalmi ja Reko Sietsalo tekivät kesällä 2014 matkan Huippuvuorille. Ohjelmassa he kertovat matkastaan ja näyttävät Huippuvuorilla kuvaamaansa materiaalia.

Katso koko sarja

Deafventures: Gallaudet

Kesto: 19:45

Gallaudet on maailman ainoa kuuroille tarkoitettu yliopisto. Se sijaitsee Washingtonissa USA:ssa. Tässä ohjelmassa tutustutaan Gallaudetiin Teresa Tiaisen johdolla, tavataan opiskelijoita ja tutkaillaan, mitä tarkoittaa Deaf Space. Välillä piipahdetaan katsomassa Washingtonin nähtävyyksiä. Ohjelma on kuvattu loka-marraskuussa...

Deafventures: Peru

Kesto: 19:00

Tällä kertaa Deafventures matkaa Peruun, Oppaina toimivat Teresa ja Janita Tiainen. He tutustuvat kuurojen elämään Perussa ja vierailevat tunnetuimmissa turistikohteissa. Katso myös tämän kaksiosaisen ohjelman ensimmäinen osa, jossa kerrotaan Teresa ja Janita Tiaisen ensimmäisestä etapista...

Deafventures: Costa Rica

Kesto: 27:00

Kaksiosaisen ohjelman ensimmäinen osassa matkataan Costa Ricaan. Oppaina ovat Janita ja Teresa Tiainen. He vierailevat paikallisessa kuurojen koulussa, tapaavat costaricalaisia kuuroja ja tutustuvat maan turistinähtävyyksiin.

Deafventures: Iran

Kesto: 24:06

Liisa Syväsalmi ja Reko Sietsalo matkasivat elokuussa 2015 Iraniin. Ohjelmassa he kertovat paikallisesta kulttuurista, tutustuvat maailman pyhimpään paikkaan ja vierailevat teheranilaisella kuurojen yhdistyksellä..