Kolme miestä ja britti Dokumentti

Mitä tapahtuu, kun pitäisi tehdä dokumentti suomalaisesta kulttuurista? Kolme miestä ja britti saavat tilauksen ja selviytyvät siitä omalla pettämättömällä tyylillään.      

Katso koko sarja

Talon ulko-ovi ja oven päällä videon nimi värikkäällä tekstillä.

Kolme poikaa ja isä

Kesto: 17:00

Isä päättää viedä kolme poikaansa Jyväskylään viittomakielisille elokuvafestareille. Ennen kuin päästään matkaan, isä kohtaa isoja haasteita. Miten saada kaikki valmiiksi ja lähtöön, kun jokaisella pojalla on omat kiinnostuksen kohteensa. Ja mihin sitten lopulta päädytään? Filmi...

Kolme miestä ja britti go to savusauna

Kesto: 24:00

Kolme miestä ja britti seikkailee tällä kertaa savusaunassa. Mitä tapahtuu, kun britti viedään suomalaiseen savusaunaan keskellä kauneinta suomalaista suvea? Hyppää miesten kyytiin katsomaan.

Kolme miestä ja britti ja vauva

Kesto: 16:15

Kolme miestä ja britti ja vauva on kertomus siitä, miten miehet saavat sovitettua vauvan hoidon lätkän katsomisen lomaan.  

Kolme miestä ja britti, osa 1

Kesto: 07:38

Mitä tapahtuu, kun kolme suomalaista ja yksi brittiläinen viittomakielinen äijä kohtaavat? Ensimmäisessä osassa brittiläinen viedään saunaan.  

Kolme miestä ja britti mökillä

Kesto: 39:10

Mitä tapahtuu, kun yksi suomenruotsalainen ja kaksi tavallista suomalaista äijää vie pesukestävän britin suomalaiselle kesämökille? Sukella mukaan tähän sarjan kolmanteen jaksoon, jossa antaumuksella esitellään perisuomalaisia mökkiperinteitä.  

Kolme miestä ja britti, osa 2

Kesto: 09:52

Mitä tapahtuu, kun kolme suomalaista ja yksi brittiläinen viittomakielinen äijä kohtaavat? Sarjan toisessa osassa brittiläinen tutustuu suomalaiseen saunaolutkulttuuriin.