Kuurojen Maailmankongressi Montrealissa 2003

Kuurojen 14. maailmankongressi ja sen yhteydessä pidetty Kuurojen Maailmanliiton kokous järjestettiin vuonna 2003 Montrealissa Kanadassa. Ohjelma on kooste kokous- ja kongressiviikon tapahtumista.

Katso koko sarja

Kuurojen maailmankongressi Pariisissa 2019

Kesto: 58:00

Ohjelma on kooste 18. Kuurojen maailmankongressista Pariisista vuodelta 2019. Kongressista, siellä käsitellyistä aiheista ja kuurojen asemasta eri maissa kertovat kongressivieraat eri puolilta maailmaa.

International Games, Milano – International Congress Roma, 1957

Kesto: 39:00

Video on digitoitu Osmo Entelän perikunnan Kuurojen museolle lahjoittamista kaitafilmeistä. Entelä on kuvannut filmin Italiassa vuonna 1957. Filmillä on otoksia kuurojen kansainvälisistä urheilukilpailusta Milanosta sekä kahdeksannesta kuurojen maailmankongressista Roomasta.

Kuurojen maailmankongressi Madridissa v. 2007

Kesto: 59:59

Kuurojen maailmankongressi järjestettiin vuonna 2007 Madridissa, Espanjassa. Ohjelma on kooste kongressin ja sitä edeltäneen Kuurojen maailmanliiton kokouksen tapahtumista. Ohjelmassa haastatellaan kongressivieraita eri puolilta maailmaa. Mukana on myös makupaloja espanjalaisesta kulttuurista.

Kuurojen maailmankongressi Etelä-Afikassa v.2011

Kesto: 59:56

Ohjelma on kooste heinäkuussa 2011 Etelä-Afrikassa, Durbanissa järjestetystä Kuurojen Maailmanliiton yleiskokouksesta sekä sen jälkeen pidetystä Kuurojen Maailmankongressista. Ohjelma tarjoaa läpileikkauksen kuurojen kansainvälisestä verkostosta ja yhteistyöstä. Aihetta käsitellään haastatteluiden avulla.