Pepin salaisuus

Pepillä on selkeästi jokin salaisuus. Inan on pakko ottaa selvää, mikä se on. Pepin salaisuus oli mukana Viittomakielisellä filmifestivaalilla syksyllä 2023.

Katso koko sarja

Mustalla pohjalla valkoisella videon nimi ja valkoinen tikku-ukko piirros.

Matikan koe

Kesto: 06:30

Lyhytelokuva on valmistunut Kaikki kuvaa 2023 -hankkeen työpajassa. Video voitti Kaikki kuvaa 2023 -kilpailussa työpajavideoiden 10-12-vuotiaiden sarjan. Kaikki kuvaa on opetushallituksen tuella toimiva elokuvakasvatushanke. Työpajojen koulutuksesta vastaa Amazement. Matikan koe oli mukana Viittomakielisellä filmifestivaalilla syksyllä...

Kaksi lasta, toisella päässä kokin hattu. Etualalla ketsuppi ja sinappipurkit.

Pizza

Kesto: 02:15

Elokuva toteutettiin Kaikki kuvaa -hankkeen elokuvatyöpajassa vuonna 2023. Kaikki kuvaa on opetushallituksen tuella toimiva elokuvakasvatushanke. Työpajojen koulutuksesta vastaa Amazement. Pizza oli mukana Viittomakielisellä filmifestivaalilla syksyllä 2023.

Harmaalla pohjalla iso punainen rinkula ja sen keskellä video nimi Bacteria Buster.

Bacteria Buster

Kesto: 06:18

Bacteria Busten on toimintakomedia, joka valmistui Palvelukeskus Sampolassa. Lyhytelokuva kertoo bakteereista ja niiden tuhoamisesta. Bacteria Buster oli mukana Viittomakielisellä filmifestivaalilla syksyllä 2023.

Jälleennäkemisen taikaa!

Kesto: 06:30

Tarina kertoo, mitä tapahtui, kun Ronja vie kissansa Sirin kuukaudeksi hoitoon. Kummalla on enemmän ikävä? Jälleennäkemisen taikaa oli mukana Viittomakielisellä filmifestivaalilla syksyllä 2023.

Ladon edessä kaksi miestä, toinen hyppää ilmaan.

Rövaren-jahti

Kesto: 04:00

Tapahtuipa kerran Rövaren-saarella Espoossa… Rövaren-jahti oli mukana Viittomakielisellä filmifestivaalilla syksyllä 2023.