Puff Ruusunen

Turre ja Murre huijaavat Puffin uskomaan, että piikin pisto voi johtaa 100-vuotiseen uneen. Mikä Puffia pistää ja mitä sitten tapahtuu? Tuotanto Teatteri Totti.

Katso koko sarja

Puff ja kaukaiset kaverit

Kesto: 37:00

Tarinan aluksi Puff kertoo unestaan, jossa hän oli ongella. Unen innoittamana Puff päättää lähteä kalaan ihan oikeasti. Mutta kuinkas sitten käykään? Onko Puffilla kalaonnea? Vai löytyykö kalojen sijasta jotain ihan muuta? Tuotanto Teatteri Totti.

Minä, Puff -lastennäytelmä

Kesto: 32:00

Tarina Puffista, Murresta ja Turresta sekä erilaisuudesta ja ystävyydestä. Minä, Puff on Teatteri Totin tuottama lastennäytelmä, jota esitettiin v. 2013-2014, tässä näytelmä taltioituna. Tuotanto Teatteri Totti.

Puff kiipeää puuhun

Kesto: 06:32

Puff päättää kiivetä puuhun katsomaan linnun pesää. Mitä pesästä löytyykään? Mitä tapahtuikaan Murren mummon kakkulapiolle? Tuotanto Teatteri Totti.

Puff ja tiikeri

Kesto: 08:04

Puff löytää tiikerin, joka on vahingossa eksynyt Suomeen. Murre, Turre ja Puff päättävät auttaa tiikerin pääsemään Brasiliaan. Tuotanto Teatteri Totti.

Puff ja merirosvon aarre

Kesto: 09:03

Turre ja Murre huijaavat Puffin etsimään merirosvon aarretta. Mutta kuinkas sitten käykään? Löytääkö Puff aarteen? Tuotanto Teatteri Totti.

Minä, Puff

Kesto: 05:55

Kertomus kolmesta koirasta, kiusaamisesta ja ystävyydestä eli siitä, miten Puff, Murre ja Turre ystävystyvät. Näytelmä, Teatteri Totti.