Terve ihminen: Paniikkihäiriö 3. osa

Ohjelman aiheena on paniikkihäiriö, jonka oireet ovat sekä fyysisiä että psyykkisiä. Ohjelmassa kerrotaan, miten paniikkihäiriö alkaa, miten se ilmenee ja vaikuttaa sairastuneen elämään. Ohjelmassa kerrotaan myös miten paniikkihäiriötä voi hoitaa ja miten paniikkikohtauksia voi ehkäistä…

Lue kokonaan

Katso koko sarja

Terve ihminen: Masennus, 4. osa.

Kesto: 12:02

Ohjelmasta löytyy vastaukset seuraaviin kysymyksiin: Mitä tarkoittaa masennus? Mitkä ovat masennukset oireet? Miten masennusta hoidetaan?

Terve ihminen: Peliriippuvuus 1. osa

Kesto: 07:43

Ihmiset ovat varmasti aina pelanneet erilaisia pelejä. Miksi joillakin pelaamiseen syntyy niin suuri riippuvuus, että sitä voidaan kutsua peliongelmaksi. Miten peliriippuvuus määritellään? Miten peliriippuvuudesta kärsiviä voi auttaa?

Terve ihminen: Allergia ja astma 2. osa

Kesto: 10:49

Ohjelmassa etsitään vastauksia seuraaviin kysymyksiin: Mitä allergia ja astma ovat? Miten ja miksi ne syntyvät? Millaisia oireita ne aiheuttavat ja miten oireita voi lievittää?

Terve ihminen: Sepelvaltimotauti 6. osa

Kesto: 15:50

Tässä jaksossa tutustumme sepelvaltimotautiin, joka on työikäisten suomalaisten yleisin sairaus. Siihen kuolee joka vuosi 13 000 suomalaista. Voiko sairautta parantaa tai ehkäistä?

Terve ihminen: Alkoholismi 8. osa

Kesto: 12:23

Suomessa on arviolta 500 000 ihmistä, jotka käyttävät alkoholia runsaasti. Kaikki suurkäyttäjät eivät kuitenkaan ole alkoholisteja. Missä menee raja, miten alkoholismin kanssa selvitään? Huolestuttaako oma päihteiden käyttö? Viittomakielinen testi löytyy osoitteesta http://www.paihdelinkki.fi/viittomakielinen

Terve ihminen: Syöpä 7. osa

Kesto: 15:53

Maailmassa on tuhansia erilaisia syöpiä. Kuinka syöpää voidaan hoitaa tai ehkäistä? Tapaamme syöpälääkärin ja syövästä selvinneen kuuron.

Terve ihminen: Keuhkoahtaumatauti 9. osa

Kesto: 15:52

Keuhkoahtaumatauti on tupakoivien ihmisten yleisin sairaus, jota sairastaa jo 300 000 – 400 000 suomalaista. Millainen tauti se on ja kuinka sitä voidaan hoitaa? Miten tauti etenee?