Tiennäyttäjänä tähtien joukossa

Näytelmä kertoo suomalaisen kuurojen opetuksen isän Carl Oscar Malmin elämäntyöstä ja kuurojen opetuksen varhaisvaiheista. Näytelmä liikkuu kahdessa aikakaudessa. Nykyaikaa edustaa nuori, joka keskustelee opettajansa kanssa suomalaisen kuuron minäkuvan syntymisestä ja kehittymisestä. Taustalla vaikuttaa Carl Oscar…

Lue kokonaan

Katso koko sarja

Hölmöläiset

Kesto: 01:00

Tallenne on Teatteri Totin näytelmä Hölmöläiset. Näytelmä pohjautuu perinteisiin hölmöläistarinoihin. Tarina kertoo kahdesta iloisesta hölmöstä, heidän ystävyydestään ja rakkaudestaan sekä siitä, miten he yrittävät rakentaa itselleen maailman parasta kylää. Näytelmässä on rinnan kaksi kieltä: suomalainen...

Vaginamonologeja

Kesto: 01:41:00

Vaginamonologeja on tallenne Teatteri Totin valmistamasta näytelmästä, joka sai ensi-iltansa lokakuussa 2018. Vaginamonologeja kertoo kolmesta eri-ikäisestä upeasta naisesta ja heidän kohtaloistaan visuaalisesti ja viittomakielellä. Alkuperäinen teksti on Eve Enslerin, suomennos Annu James. Näytelmää ei suositella...

Punainen laatikko

Kesto: 32:00

Punainen laatikko on lastennäytelmä, joka kertoo kolmesta suomalaisesta eläimestä ja heidän salaisuuksistaan jännittävällä ja mukaansatempaavalla tavalla. Punainen laatikko on Teatteri Totin lastennäytelmä vuodelta 2019.

Rouva Rozenin salaisuus

Kesto: 59:59

Rouva Rozenin salaisuus on tallenne Teatteri Totin näytelmästä. Näytelmän ensi-ilta oli vuonna 2016. HUOM! tallenteen kesto 1 h 34 min.

Puff ja kaukaiset kaverit

Kesto: 37:00

Tarinan aluksi Puff kertoo unestaan, jossa hän oli ongella. Unen innoittamana Puff päättää lähteä kalaan ihan oikeasti. Mutta kuinkas sitten käykään? Onko Puffilla kalaonnea? Vai löytyykö kalojen sijasta jotain ihan muuta?

Pieni Tulitikkutyttö

Kesto: 35:00

Pieni Tulitikkutyttö -näytelmä kertoo pienestä köyhästä tytöstä myymässä tulitikkuja kadulla. Tarina on myös kuvaus ihmisen ahneudesta ja toivon kipinästä, joka elää kaikesta huolimatta. Näytelmä pohjautuu H.C. Anderssinin samannimiseen satuun. Pieni Tulitikkutyttö oli Teatteri Totin ohjelmistossa...

Minä, Puff -lastennäytelmä

Kesto: 32:00

Tarina Puffista, Murresta ja Turresta sekä erilaisuudesta ja ystävyydestä. Minä, Puff on Teatteri Totin tuottama lastennäytelmä, jota esitettiin v. 2013-2014, tässä näytelmä taltioituna.

Puff kiipeää puuhun

Kesto: 06:32

Puff päättää kiivetä puuhun katsomaan linnun pesää. Mitä pesästä löytyykään? Mitä tapahtuikaan Murren mummon kakkulapiolle?

Puff ja tiikeri

Kesto: 08:04

Puff löytää tiikerin, joka on vahingossa eksynyt Suomeen. Murre, Turre ja Puff päättävät auttaa tiikerin pääsemään Brasiliaan.

Puff ja merirosvon aarre

Kesto: 09:03

Turre ja Murre huijaavat Puffin etsimään merirosvon aarretta. Mutta kuinkas sitten käykään? Löytääkö Puff aarteen?

Puff Ruusunen

Kesto: 07:27

Turre ja Murre huijaavat Puffin uskomaan, että piikin pisto voi johtaa 100-vuotiseen uneen. Mikä Puffia pistää ja mitä sitten tapahtuu?

Minä, Puff

Kesto: 05:55

Kertomus kolmesta koirasta, kiusaamisesta ja ystävyydestä eli siitä, miten Puff, Murre ja Turre ystävystyvät.