Deafventures: Iran

Liisa Syväsalmi och Reko Sietsalo reste till Iran i augusti 2015. I programmet berättar de om den lokala kulturen och bekantar sig med världens heligaste plats. De besöker också dövföreningen i Teheran.

Läs allt

Se hela serien​

Deafventures: Gallaudet

Kesto: 19:45

Gallaudet-universitetet i Washington, USA, är världens enda universitet för döva. I det här programmet får vi stifta bekantskap med Gallaudet under ledning av Teresa Tiainen. Vi träffar studerande och tar reda på vad Deaf Space...

Deafventures: Peru

Kesto: 19:00

Den här gången åker Deafventures till Peru. Våra guider Teresa och Janita Tiainen bekantar sig med dövas liv i Peru och besöker de mest kända turistmålen. Se också den här tvådelade seriens första avsnitt, där...

Deafventures: Costa Rica

Kesto: 27:00

I det här första avsnittet av en tvådelad serie reser vi till Costa Rica med Janita och Teresa Tiainen som guider. De besöker den lokala dövskolan, träffar döva och besöker landets sevärdheter.

Deafventures: Spetsbergen

Kesto: 20:47

Sommaren 2014 gjorde Liisa Syväsalmi och Reko Sietsalo en resa till Spetsbergen. I det här programmet berättar de om resan och visar sitt inspelade material från Spetsbergen.