Den magiska boken: Myran, del 10

Veera håller på att städa där hemma när hon upptäcker djur på bordet och beslutar sig för att ta reda på var de kommer ifrån. I det här avsnittet tar den magiska boken henne för…

Läs allt

Se hela serien​

Den magiska boken: Den magiska boken, del 1

Kesto: 10:41

Veera är ute och shoppar och hittar en gammal bok som ser lockande ut. Hemma upptäcker hon att det är något speciellt med boken. Den är magisk! I seriens första avsnitt tar boken Veera för...

Den magiska boken: Krympningen, del 3

Kesto: 11:09

Veera och mamma äter tillsammans och Veera glömmer nästan att hon ska på dansträning. Vad händer mitt i brådskan och vilka hemligheter avslöjar den magiska boken den här gången för Veera?

Den magiska boken: Gorillan i djungeln, del 4

Kesto: 10:23

Veera har viktiga saker att sköta hemma. Men däremellan vill hon leka med sina mjukisdjur. Ett av dem får henne att slå upp någonting intressant i den magiska boken.

Den magiska boken: Igelkotten, del 5

Kesto: 07:34

Veera bläddrar i den magiska boken med en ny utflykt i tankarna. Hon blir nyfiken på vad igelkotten är för en filur. I det här avsnittet tar boken henne ut i skogen.

Den magiska boken: Gott bordsskick, del 6

Kesto: 08:37

Veera äter mellanmål. Men hon blir förbryllad när den magiska boken tycks ogilla hennes bordsskick. Vad är det som irriterar den magiska boken och vad gör boken åt Veera?

Den magiska boken: Rymdvarelsen, del 7

Kesto: 13:28

Veera leker där hemma när hon plötsligt genom fönstret ser någonting speciellt på himlen. Hon beslutar sig för att undersöka vad det är. I det här avsnittet tar den magiska boken Veera till en främmande...

Den magiska boken: Grodan, del 8

Kesto: 09:48

Veera skulle vilja gå ut med en kompis men det går inte i dag. Veera vill leka med mjukisdjur. Under leken tar hon reda på vad grodan är för ett djur.

Den magiska boken: Ormen, del 11

Kesto: 14:12

Veera blir plötsligt tvungen att ljuga för mamma om en hemlig sak. Månne den magiska boken kan rädda situationen i det här avsnittet? Seriens sista del.