Semesterresan

Dövas riksomfattande kulturdagar 2016 ordnades i S:t Michel i maj. Det här är en inspelning av Vanda Döva rf:s uppvisning, som deltog i vuxenserien för gruppuppvisningar.  

Se hela serien​

Onervas bagare Ab

Kesto: 08:40

Dövas riksomfattande kulturdagar 2016 ordnades i S:t Michel i maj. Det här är en inspelning av Valteri-koulu, Onervas uppvisning Onervas bagare Ab, som deltog i serien gruppuppvisningar/barn och ungdomar. 

Move move!

Kesto: 02:30

Dövas riksomfattande kulturdagar 2016 ordnades i S:t Michel i maj. Här har en gruppuppvisning för barn spelats in, de medverkande är från Hannunniitun koulu och Piispanlähteen koulu. 

Ihme ja kumma

Kesto: 02:50

Dövas riksomfattande kulturdagar 2016 ordnades i S:t Michel i maj. Det här är en inspelning av  Kaarlo Kynkäänniemis uppvisning Ihme ja kumma, som deltog i serien solouppvisningar/vuxna.  Kaarlo Kynkäänniemi representerade dövföreningen i Uleåborg.  

Den gyllene fisken

Kesto: 07:30

Dövas riksomfattande kulturdagar 2016 ordnades i S:t Michel i maj. Det här är en inspelning av Soini Sunis berättelse Den gyllene fisken, som han deltog med i serien solouppvisningar/vuxna.  Soini Suni representerade Helsingfors Dövas Förening.

Katternas liv

Kesto: 03:30

Dövas riksomfattande kulturdagar 2016 ordnades i S:t Michel i maj. Det här är en inspelning av Ronja Anttonens uppvisning Katternas liv som hon deltog med i serien solouppvisningar/vuxna. Ronja Anttonen representerade Raision seudun viittomakieliset ry.

Vilken väg

Kesto: 15:00

Dövas riksomfattande kulturdagar 2016 ordnades i S:t Michel i maj. Det här är en inspelning av uppvisningen Vilken väg, som under ledning av Silva Belghiti deltog i serien för gruppuppvisningar/vuxna. 

En döv fånge

Kesto: 18:15

Dövas riksomfattande kulturdagar 2016 ordnades i S:t Michel i maj. Det här är en inspelning av Maritta Tarvonen-Jarvas uppvisning En döv fånge som deltog i vuxenserien för solouppvisningar. Hon representerade Åbo dövas förening.

Kampflickorna

Kesto: 01:15

Dövas riksomfattande kulturdagar 2016 ordnades i S:t Michel i maj. Enni Kuusinen och Wilma Wihervuori deltog i serien gruppuppvisningar för barn och unga med detta bidrag. De representerade Hannunniitun koulu och Piispanlähteen koulu.

Kevätaurinko – Vårsolen

Kesto: 02:15

Dövas riksomfattande kulturdagar 2016 ordnades i S:t Michel i maj. Det här är en inspelning av Heidi Airaksinens uppvisning Vårsolen i serien solouppvisningar för vuxna. Heidi Airaksinen representerade Helsingfors Dövas Förening.  

Kuuleeko rakkaus – Hör kärleken

Kesto: 04:00

Dövas riksomfattande kulturdagar 2016 ordnades i S:t Michel i maj. Det här är en inspelning av Hannele Ilomäkis uppvisning Hör kärleken, som hon deltog med i serien solouppvisningar för vuxna.

Konstutställningens vernissage

Kesto: 07:20

Dövas kulturdagar 2016 ordnades i S:t Michel i maj. Det här är en inspelning av Juuso Ojalas uppvisning Konstutställningens vernissage i serien solouppvisningar för vuxna. Juuso Ojala representerade föreningen Espoon Viittomakieliset ry. 

The Dream of Soccer

Kesto: 06:00

Dövas riksomfattande kulturdagar 2016 ordnades i S:t Michel i maj. Det här är en inspelning av Juhana Salonens solouppvisning The Dream of Soccer som deltog i tävlingsklassen för vuxna.

Kurs i självförsvar

Kesto: 12:57

Dövas riksomfattande kulturdagar 2016 ordnades i S:t Michel i maj. Det här är en inspelning av servicecentralen Sampolas uppvisning Kurs i självförsvar, som deltog i klassen gruppuppvisningar/vuxna.

Frukost

Kesto: 05:30

Dövas riksomfattande kulturdagar 2016 ordnades i S:t Michel i maj. Resoföreningen Raision seudun viittomakieliset ry deltog i vuxenserien för grupper med uppvisningen Frukost.     

Den stolliga sergeanten

Kesto: 08:50

Dövas riksomfattande kulturdagar 2016 ordnades i S:t Michel i maj. Det här är en inspelning av Raision seudun viittomakieliset ry:s uppvisning Den stolliga sergeanten, som deltog i serien gruppuppvisningar/vuxna.  

Rättvist och rimligt

Kesto: 03:10

Dövas riksomfattande kulturdagar 2016 arrangerades i S:t Michel i maj.  Det här är Hannele Ilomäkis bidrag till serien solouppvisningar för vuxna.

Dangerous

Kesto: 04:50

Dövas kulturdagar 2016 ordnades i S:t Michel i maj. Det här är en inspelning av Aku Karjalainens uppvisning i klassen för barn och unga. Av upphovsrättsliga skäl ingår inte den musik som användes i uppvisningen. 

I Savolax

Kesto: 07:00

Dövas riksomfattande kulturdagar 2016 arrangerades i S:t Michel i maj.  Det här är Antero Janhonens bidrag till serien solouppvisningar för vuxna.