Tre män och en britt, del 2

Vad händer när tre finländare och en brittisk teckenspråkig snubbe träffas? I seriens andra avsnitt får britten stifta bekantskap med den finska bastuölskulturen.  

Se hela serien​

Talon ulko-ovi ja oven päällä videon nimi värikkäällä tekstillä.

Tre pojkar och en pappa

Kesto: 17:00

Pappan beslutar att ta sina tre pojkar på den teckenspråkiga filmfestivalen i Jyväskylä. Men innan det är dags att åka ställs han inför en hel del utmaningar. Hur få alla klara och iväg då var...

Tre män och en britt går i rökbastu

Kesto: 24:00

Tre män och en britt är på gång igen, den här gången är det rökbastu som gäller. Vad händer när man mitt i den ljuva finska sommaren sätter en britt i rökbastu? Häng med killarna...

Tre män och en britt – och en baby

Kesto: 16:15

Tre män, en britt – och en baby. Se här hur det går till när männen ska sköta en baby samtidigt som de tittar på hockey.  

Tre män och en britt – Dokumentären

Kesto: 12:00

Vad händer när man borde åstadkomma en dokumentär om den finska kulturen? Tre män och en britt får en sådan beställning och klarar av den på sitt eget oefterhärmliga sätt.      

Tre män och en britt, del 1

Kesto: 07:38

Vad händer när tre finländare och en brittisk teckenspråkig snubbe träffas? I detta första avsnitt tar man britten till bastun.  

Tre män och en britt på sommarstugan, del 3

Kesto: 39:10

Vad händer när en finlandssvensk snubbe och två finska snubbar tar en tvättäkta brittisk snubbe till en finsk sommarstuga? I seriens tredje del presenteras med ingivelse de purfinska stugtraditionerna – häng med!