Kuurojen Liiton museotoimikunta

Kuurojen Liitto ja Kuurojen museon nykyinen omistaja Työväenmuseo Werstas toivovat, että Kuurojen museon ja kuurojen yhteisön välinen yhteys säilyy. Liitto valitsee museotoimikunnan, joka huolehtii yhteistyöstä. Museotoimikunnan jäsenet vuonna 2013: Elina Blundin, Cecilia Hanhikoski, Maija Koivisto,…

Lue kokonaan

Videon tiedot

Kuurojen Liitto ja Kuurojen museon nykyinen omistaja Työväenmuseo Werstas toivovat, että Kuurojen museon ja kuurojen yhteisön välinen yhteys säilyy.
Liitto valitsee museotoimikunnan, joka huolehtii yhteistyöstä. Museotoimikunnan jäsenet vuonna 2013: Elina Blundin, Cecilia Hanhikoski, Maija Koivisto, Päivi Mäntylä, Päivi Rainò sekä Pirkko Selin-Grönlund (pj) ja Tiina Naukkarinen (sihteeri). Naukkarinen on Werstaan erikoistutkija ja vastaa Kuurojen museosta. Haastattelussa Päivi Rainó kertoo mm. museotoimikunnasta ja museon suunnitelmista. Kuurojen museon aineistoon voi tutustua myös osoitteessa http://www.kuurojenmuseo.fi.

Kuurojen museon kokoelmaan kuuluvaa esineistöä on esillä myös osoitteessa www.arjenhistoria.fi. Arjenhistoria -verkkoportaali sisältää laajat esine- ja valokuvakokoelmat, jotka liittyvät työelämän, teollisuuden, tekniikan, tieteen, korkeakouluopetuksen historian, työväenliikkeen ja sosiaalihistorian aihepiireihin.


Videon kesto: 08:50

Viittomakieli: Suomalainen viittomakieli

Tekstitys: Ei tekstitystä