Taikakirja, C.O. Malmin kaksi ensimmäistä oppilasta Hirn ja Sirén, 2.osa

Taikakirja tempaa Veeran suoraan 1800-luvun puoliväliin tapaamaan Suomen viittomakielen isää C.O. Malmia. Malmin mukana Veera pääsee tutkimaan tähtitaivasta ja tapaamaan Malmin ensimmäisiä oppilaita David Hirniä ja Sten Siréniä.

Katso koko sarja

Taikakirja: Taikakirja, 1.osa

Kesto: 10:41

Veera on ostosreissulla ja löytää houkuttelevan näköisen vanhan kirjan. Kotona hän huomaa kirjassa jotain erikoista…se onkin taikakirja! Ensimmäisessä osassa kirja vie Veeran tutustumaan fakiirin piikkimattoon.

Taikakirja: Kutistus, 3.osa

Kesto: 11:09

Veera ja äiti syövät yhdessä kotona, mutta Veera oli vähällä unohtaa, että hänen piti mennä harjoituksiin. Mitä kiireessä tapahtui, ja millaisiin salaisuuksiin taikakirja tässä osassa Veeran johdattaa?

Taikakirja: Gorilla viidakossa, 4.osa

Kesto: 10:23

Veeralla on tärkeitä tehtäviä kotona. Välillä hän haluaa kuitenkin leikkiä pehmolelujensa kanssa. Eräs lelu saa hänet selvittämään kiinnostavan asian taikakirjasta.

Taikakirja: Siili 5.osa

Kesto: 07:34

Kotona Veera tutkiskelee kirjaa uusi löytöretki mielessään ja selvittää uteliaana, millainen otus on siili. Tässä osassa kirja vie hänet tutustumaan metsään.

Taikakirja: Hyvät ruokailutavat, 6.osa

Kesto: 08:37

Veera nauttii välipalaa kotonaan, mutta hän yllättyy, koska taikakirja ei tunnu olevan tyytyväinen hänen tapoihinsa. Mikä asia taikakirjaa ärsyttää ja mitä kirja Veeralle tekee?

Taikakirja: Avaruusolento, 7.osa

Kesto: 13:28

Veera leikkiessä kotonaan, hän huomaa ikkunasta jotain erikoista taivaalla ja päättää ottaa selville, mitä se on. Tässä osassa taikakirja vie hänet vieraalle planeetalle.

Taikakirja: Sammakko, 8.osa

Kesto: 09:48

Veera haluaisi lähteä kaverin kanssa ulos, mutta se ei tänään onnistu.
Veera haluaa leikkiä pehmoleluilla. Leikkiessään hän selvittää, mikä otus on sammakko.

Taikakirja: Muurahainen. 10.osa

Kesto: 10:02

Veera on siivoamassa kotonaan, kun hän huomaa pöydällä eläimiä ja päättää ottaa selville, miksi ne tulevat. Tässä osassa taikakirja vie hänet tutustumaan muurahaiseen.

Taikakirja: Käärme, 11.osa

Kesto: 14:12

Veera joutuu yllättäen valehtelemaan yhden salaisen asian äidille, mutta mahtaako taikakirja tässä osassa kyetä pelastamaan tilanteen? Sarjan viimeinen osa.