Taikakirja: Hyvät ruokailutavat, 6.osa

Veera nauttii välipalaa kotonaan, mutta hän yllättyy, koska taikakirja ei tunnu olevan tyytyväinen hänen tapoihinsa. Mikä asia taikakirjaa ärsyttää ja mitä kirja Veeralle tekee?

Katso koko sarja

Taikakirja: Taikakirja, 1.osa

Kesto: 10:41

Veera on ostosreissulla ja löytää houkuttelevan näköisen vanhan kirjan. Kotona hän huomaa kirjassa jotain erikoista…se onkin taikakirja! Ensimmäisessä osassa kirja vie Veeran tutustumaan fakiirin piikkimattoon.

Taikakirja: Kutistus, 3.osa

Kesto: 11:09

Veera ja äiti syövät yhdessä kotona, mutta Veera oli vähällä unohtaa, että hänen piti mennä harjoituksiin. Mitä kiireessä tapahtui, ja millaisiin salaisuuksiin taikakirja tässä osassa Veeran johdattaa?

Taikakirja: Gorilla viidakossa, 4.osa

Kesto: 10:23

Veeralla on tärkeitä tehtäviä kotona. Välillä hän haluaa kuitenkin leikkiä pehmolelujensa kanssa. Eräs lelu saa hänet selvittämään kiinnostavan asian taikakirjasta.

Taikakirja: Siili 5.osa

Kesto: 07:34

Kotona Veera tutkiskelee kirjaa uusi löytöretki mielessään ja selvittää uteliaana, millainen otus on siili. Tässä osassa kirja vie hänet tutustumaan metsään.

Taikakirja: Avaruusolento, 7.osa

Kesto: 13:28

Veera leikkiessä kotonaan, hän huomaa ikkunasta jotain erikoista taivaalla ja päättää ottaa selville, mitä se on. Tässä osassa taikakirja vie hänet vieraalle planeetalle.

Taikakirja: Sammakko, 8.osa

Kesto: 09:48

Veera haluaisi lähteä kaverin kanssa ulos, mutta se ei tänään onnistu.
Veera haluaa leikkiä pehmoleluilla. Leikkiessään hän selvittää, mikä otus on sammakko.

Taikakirja: Muurahainen. 10.osa

Kesto: 10:02

Veera on siivoamassa kotonaan, kun hän huomaa pöydällä eläimiä ja päättää ottaa selville, miksi ne tulevat. Tässä osassa taikakirja vie hänet tutustumaan muurahaiseen.

Taikakirja: Käärme, 11.osa

Kesto: 14:12

Veera joutuu yllättäen valehtelemaan yhden salaisen asian äidille, mutta mahtaako taikakirja tässä osassa kyetä pelastamaan tilanteen? Sarjan viimeinen osa.