VII Kulttuuripäivät Seinäjoella

Kuvattu kuurojen VII Kulttuuripäivät Seinäjoella vuonna 1969. Mukana on välähdyksiä näytelmistä, pantomiimista ja monesta muusta kilpailulajista. Kamera kiertää myös yleisön joukossa. Filmillä on pätkä Runo Savisaaren pitämästä puheesta palkituille sekä kulttuuripäivien aikana pidetystä jumalanpalveluksesta Lakeuden…

Lue kokonaan

Videon tiedot

Kuvattu kuurojen VII Kulttuuripäivät Seinäjoella vuonna 1969. Mukana on välähdyksiä näytelmistä, pantomiimista ja monesta muusta kilpailulajista. Kamera kiertää myös yleisön joukossa. Filmillä on pätkä Runo Savisaaren pitämästä puheesta palkituille sekä kulttuuripäivien aikana pidetystä jumalanpalveluksesta Lakeuden kirkossa, liturgina Eino Savisaari. Filmi on digitoitu Suomen kirjastosäätiön tuella. Alkuperäinen filmi on Kuurojen museon hallussa.

Filmiltä on tunnistettu seuraavat henkilöt:

Ensimmäisessä näytelmässä esiintyvät turkulaiset Jaakko Flinkman, Kauko Marjamäki ja Sauli Isomäki. 

Pantomiimissä esiintyjät ovat Eija Auvo, Liisa Kauppinen ja Leena Mikola.

Muita esiintyjiä: Aira Passi, Matti Mauranen, Juhani Auvo, Risto Rautanen, Anja Huurtamo, Soini Suni.

Tietovisaa vetää Esko Sänkiniemi ja Erkki Yli-Petäys.

Taulua katselee Erkki Hummelin.

Yleisöstä on tunnistettu: Väinö Ripatti (TRE), Kurt ja Helle Hankikoski (Pietarsaari), Aura Ahlbäck (HKI), Kauko Mäkelä ja vaimo (Pirkkala), Raimo Hermans, Urho Lehtimäki, Helvi Pelkonen, Leena Pirnes, Pekka Jokelainen, Kirsti Niemelä.

Lapsia tunnistettu: Päivi, Kari ja Ilpo Homi (Seinäjoki) sekä heidän serkkkunsa Ari Homi.


Videon kesto: 18:40

Viittomakieli: Suomalainen viittomakieli

Tekstitys: Ei tekstitystä