Viittova kaupunki – Turun seutu

Kuurojen Video kävi tapaamassa Turun seudun viittomakielisiä, luvassa on useita mielenkiintoisia tarinoita ja pohdintoja yhdistysten nykytilanteesta.  Kuurojen Liitolla on 40 eri kokoista jäsenyhdistystä ympäri Suomea. Pohjoisin yhdistys on Rovaniemen Viittomakieliset ry ja eteläisin Helsingin Kuurojen…

Lue kokonaan

Videon tiedot

Kuurojen Video kävi tapaamassa Turun seudun viittomakielisiä, luvassa on useita mielenkiintoisia tarinoita ja pohdintoja yhdistysten nykytilanteesta. 

Kuurojen Liitolla on 40 eri kokoista jäsenyhdistystä ympäri Suomea. Pohjoisin yhdistys on Rovaniemen Viittomakieliset ry ja eteläisin Helsingin Kuurojen Yhdistys ry. Yhdistyskenttä on muutosvaiheessa ja monissa paikoissa keskustellaan, miten jatkossa kannattaa toimia. Tässä ohjelmassa kyselimme kuulumisia Turun seudulta. Kohtasimme opiskelijoita, työntekijöitä, eri alojen harrastajia ja vierailimme palvelutalossa ja koululla. 

Vierailimme myös ainutlaatuisella Kakskerran huvirannalla. Kuurojen Liiton aluetyöntekijä pohtii ohjelmassa alueen kuurojen yhdistyksen tilannetta ja yhdistysten tulevia muutoksia. Samalla he esittivät muutamia ajatuksia Kuurojen Liitolle.


Videon kesto: 29:00

Viittomakieli: Suomalainen viittomakieli

Tekstitys: Kokonaan suomeksi

Julkaisuvuosi : 2017

Kategoria:
Asiaohjelmat, Kieli ja yhteisö

Asiasanat: Kakskerta, Turku, yhdistys